ugeDatoFMProgramLyt til indslag
4/5 

Doktor Lukas 14,8-23
Afsnittet med lignelsen om pladserne ved bordet fortsætter. Det følgende afsnit handler om lignelsen om det store festmåltid.

4/5 

HVIDOVRELISTENS GENERALFORSAMLING
Lørdag den 29. april var der generalforsamling i Stadion Restauranten. Mange var mødt op og der var en god stemning, så det gik hurtigt at få afviklet punkterne på dagsordenen. Som sædvanlig var det listens stifter Arne Bech, der var med som den ildsjæl han er sammen med hustruen Alice. At vi befinder os i et valgår satte naturligvis sit præg på de indslag, der blev behandlet.

4/5 
4/5 

Hvidovre Avis: Dansborg-afdelingen (A) anker sagen til Landsretten
Avisens chefredaktør Niels Erik Madsen skriver i Ugens Kommentar om, at partiafdelingen Dansborg (A) har anket sagen til Landsretten. Det er dog mærkeligt, at de folkevalgte, der dagligt kræver, at borgerne overholder love og regler til punkt og prikke, ikke har været i stand til at leve op til egne love.

 

 

 

4/5 

Småt og stort
Brita taler om, at små ting har stor betydning for helheden. Vi mennesker lever i området mikro og makro. De små atomer og de store himmellegemer.

4/5 

Hvidovre Avis: Stemt ned
Avisen skriver om enhedslistens forslag om Hvidovre Motionscenter, at tilskud skal gives til Motionscentret. Forslaget blev dog nedstemt af A, O, V og C.

27/4 

Pastor Jørgen Rønnow død
Pastor Jørgen Rønnow, der tidligere var sognepræst ved Risbjerg Kirke er afgået ved døden.

27/4 

Hvidovre Avis: Kommentar af Ole Adrian Sørensen
”Skæg for sig og snot for sig” er overskriften på ugens kommentar med Ole Adrian Sørensen, der undrer sig over, at man kan sponsere et millionbeløb til ishockeyklubben, mens fodbolden får langt mindre. Hvad der er skæg og hvad der er snot, må læseren selv finde ud af.

27/4 

Hvidovre Avis: Hvad konfirmanderne siger…
Avisen har spurgt 12 konfirmander i Risbjerg Kirke om deres syn på at skulle konfirmere deres dåb. Der er mange forskellige svar og de er ikke kedelige.

27/4 

Hvidovre Avis: Kommentar af Ole Adrian Sørensen
”Skæg for sig og snot for sig” er overskriften på ugens kommentar med Ole Adrian Sørensen, der undrer sig over, at man kan sponsere et millionbeløb til ishockeyklubben, mens fodbolden får langt mindre. Hvad der er skæg og hvad der er snot, må læseren selv finde ud af.

27/4 

Hvidovre Avis: Ishockeyen på vej mod toppen
Hvidovre Ishockey Klub skal bruge et millionbeløb, hvis Hvidovre Fighters skal optages i den professionelle ishockeyliga. 

27/4 

MEDIESEMINARET I VEJEN
Der har netop været afholdt et nærradio og nær-TV seminar i Askov, hvor folk fra hele landet var samlet for at høre om det nye medieforlig, der træder i kraft ved udgangen af dette år. Her i dette indslag hører vi sekretariatsleder Gitte Thomsen, der taler om den Mobile Medieskole. En mulighed for at uddanne medarbejderne på mange forskellige områder.  Vi hører også Knud Sveistrup af SLTV. Han tilfører selv og med andre personer nye deltagere i bestyrelsesarbejdet. Evald Lauridsen fra Radio Mælkebøtten er ivrig fortaler for, at medierne skal kunne komme ud i alle hjørner af landet.

27/4 

Doktor Lukas 13,22-14,10
Jesus taler her om den snævre port. Om farisæernes advarsel mod Herodes og dommen over Jerusalem. I kapitel 14 tales der om helbredelse af manden med vand i kroppen og første del af lignelsen om pladserne ved bordet.

27/4 

Prædiketeksten til 2. søndag efter påske efter 1. tekstrække fra evangelisten Johannes 10, 11 -16 Jesus siger: ”Jeg er den gode hyrde. Den gode hyrde sætter sit liv til for fårene. Jeg kender mine får, og mine får kender mig, ligesom Faderen kender mig, og jeg kender Faderen”. Her ser vi, at der er et nært forhold mellemos og Jesus og dermed til Gud Fader. Det er ikke kun et flygtigt kendskab, men noget meget varmt og inderligt.

27/4 

 

 

FRIKVARTER 27.4.2017 OM SEMINARET PÅ MUSIKCENTRET I VEJEN
Der har netop været afholdt et nærradio og nær-TV seminar i Askov, hvor folk fra hele landet var samlet for at høre om det nye medieforlig, der træder i kraft ved udgangen af dette år.Her i dette indslag hører vi sekretariatsleder Gitte Thomsen, der taler om den Mobile Medieskole. En mulighed for at uddanne medarbejderne på mange forskellige områder.  Vi hører også Knud Sveistrup af SLTV. Han tilfører selv og med andre personer nye deltagere i bestyrelsesarbejdet. Evald Lauridsen fra Radio Mælkebøtten er ivrig fortaler for, at medierne skal kunne komme ud i alle hjørner af landet.

20/4 

 

 

KOM
Her er det pastor Henrik Laursen, der underviser os under overskriften KOM. Et kald til enhver at komme omgående og som man er. Hvad enten det er første gang eller man hele tiden er kommet til Jesus. Han tager imod alle. Teksten henviser til evangelisten Johannes’ kapitel 6, hvor der tales om bespisningsunderet af de 5000 og Jesus som livets brød fra vers 22. Tag imod dette kald.Hans Ekberg er også med i denne udsendelse.

20/4 

 

 

Doktor Lukas 12,57-13,21
Her tales der om at tyde tidens tegn. Er det tegn på store syndere, når ulykker rammer dem. Nej, siger Jesus med henvisning til de dræbte galilæere og det sammenstyrtede tårn. Vi hører lignelsen om figentræet uden frugt, om helbredelsen af den krumbøjede kvinde og sennepsfrøet og om surdejen.

20/4 

 

Prædiketeksten til 1. søndag efter påske efter 1. tekstrække fra evangelisten Johannes 20, 19,31

Afsnittet handler om Jesu opstandelse og disciplene. Så hører vi om den vantro Thomas. Til slut formålet med evangelieskriftet.

 

 

20/4 

 

 

FRIKVARTER 20 04 2017
Her er det pastor Henrik Laursen, der underviser os under overskriften KOM. Et kald til enhver at komme omgående og som man er. Hvad enten det er første gang eller man hele tiden er kommet til Jesus. Han tager imod alle. Teksten henviser til evangelisten Johannes’ kapitel 6, hvor der tales om bespisningsunderet af de 5000 og Jesus som livets brød fra vers 22. Tag imod dette kald.

13/4 

 

 

Doktor Lukas 12,26-56
Her advares mod bekymringer og gøres opmærksomme på, at vi har en skat i himlen. Vi skal være årvågne tjenere. Vi skal ikke mene, at Jesus altid bringer fred her på jorden og sidst men ikke mindst skal vi tyde tidens tegn.