ugeDatoFMProgramLyt til indslag
2/3 

Prædiketeksten efter 1. årgang til første søndag i fasten fra Matthæus 4,1-11
Afsnittet handler om Jesu fristelse i ørkenen. 

2/3 

EN GAVNLIG MISFORSTÅELSE
Vi hører om en kattemor og –far, der tager sig af drægtige kattes killinger i 12 uger for at de skal få et godt liv. Desuden hjælper de økonomisk såvel dyr som mennesker ud over, at de driver en frisørsalon 

23/2 

FRIKVARTER 23 02 2017
Vi hører om kærlighed, som er fra Gud. Begrebet kærlighed er noget, der som regel misforstås. At elske er at give sig til en anden – til Gud til sin ægtefælle og sin næste. Her gælder det om viljen og ikke i så høj grad om følelser. Så hører vi et par vers af sangen Stille, stille, hvor vi skal kunne klage, men også ophøre med at brokke os efter nogen tid. 

23/2 

Doktor Lukas 9,27-48
Vi hører om forklarelsen på bjerget og om helbredelsen af drengen med den urene ånd. Jesus forudsiger sin lidelse og forklarer os om den største og den mindste.

 

 

23/2 

Prædiketeksten efter 1. årgang til fastelavn søndag fra Matthæus 3,13-17
Afsnittet handler om Jesu dåb. Johannes Døber er ved Jordan floden, hvor han døber til omvendelse, så da han træffer Jesus mener han ikke, at han behøver denne dåb, men Jesus ønsker at opfylde alt, så han gør sig lige med syndere, selv om han er syndfri. 

23/2 

 

FASTELAVN
Fastelavns søndag indleder fastetiden. Fastelavn fejres med at slå katten af tønden og rise forældrene op af sengen og meget andet for at begynde fastetidens alvor indtil påske.

                                                              ,

 

 

23/2 

 

LA STRADA FRA HVIDOVRE AVIS
Restauranten La Strada tabte retssagen mod ejendomsselskabet.

                       

 

 

23/2 

 

PENSIONIST
Hvorfor skal alle ældre og førtidspensionister benævnes som pensionister, mens fornemme titler for lov til at blive med ordet meritus efter?

                                                               

 

 

23/2 

  

UNDGÅ SKILSMISSE
Der er alt for mange unødvendige skilsmisser til skade for begge parter og ikke mindst børnene.                     

 

23/2 

 

 

KÆRLIGHED
Kærligheden holdt ikke, hedder det, når man skildrer, at nu er endnu et par gået fra hinanden. Kærligheden holdt, men det gjorde parterne ikke. Vil du elske, siges der er ægteskabsritualet – altså er det en viljessag at elske sin næste.

16/2 

Doktor Lukas 9,1- 26
Afsnittet handler om udsendelsen af de 12. Herodes forundring over Jesus. Bespisningen af de 5000. Peters bekendelse. Jesu forudsigelse af sin død og opstandelse. Om den største og den mindste og om at være for eller imod. 

 

 

16/2 

Prædiketeksten efter 1. årgang til sexagesima søndag fra Markus 4,1-20
Afsnittet handler om lignelsen om sædemanden. 

16/2 

De bedste nyheder
Når vi ønsker alle, vi er i kontakt med, et bedre liv, må vi desværre indrømme, at det er umuligt at få det bedste liv her i denne tilværelse. Der er sygdom, fattigdom, sult og krig her på jorden, men engang bliver det god, når vi har taget Jesus med i vores liv. Det er emnet for det bibelstudium, Mathias Richard Jefsen-Hansen her underviser os i. Det gælder derfor om ikke at sige nej til Jesus og det bedste budskab. Når du så er styrket i troen, kan du sige et stort JA til ham og derved få del i de bedste nyheder. Der henvises til Johannesprologen i begyndelsen af Johannes-evangeliet.

9/2 

Doktor Lukas 8, 26-56
Afsnittet handler om den besatte i gerasernes land, som vi lige begyndte på sidste gang. Herefter hører vi om helbredelsen af Jarius’ datter og kvinden med blødningerne.  

9/2 

Prædiketeksten efter 1. årgang til septuagesima søndag fra Matthæus 20, 1-16
Afsnittet handler om lignelsen om arbejderne i vingården. 

22/3 

 

Hjerne og latter
Den 25. marts arrangerer FOF-Hvidovre et foredrag med læge Charlotte Bech, der har et indgående kendskab til behandling af stress og de følgelidelser, der er med til at give travle mennesker et dårligt liv. Vi bringer her i marts måned en række udsendelser som optakt til mødet på Risbjerggård. Her et interview med den erfarne læge til gavn og glæde for stress-ramte personer og deres pårørende. Vi behøver søvn og hvilestunder, men et godt humør er også med til at forhindre stress. Blandt andet at kunne le sammen med andre.

 

 

 Se billede ved at klikke på ugenummeret i venstre side

 

15/3 

Planlæg graviditeten i god tid
Den 25. marts arrangerer FOF-Hvidovre et foredrag med læge Charlotte Bech, der har et indgående kendskab til behandling af stress og de følgelidelser, der er med til at give travle mennesker et dårligt liv. Vi bringer her i marts måned en række udsendelser som optakt til mødet på Risbjerggård. Her et interview med den erfarne læge til gavn og glæde for stress-ramte personer og deres pårørende. Her kommer Charlotte Bech ind på, hvad det betyder for det lille barns lykkelige start, at forældrene er fokuserede på alle de heldige ting, man kan gøre. Naturligvis spiller stress også ind her.

 

 Se billede ved at klikke på ugenummeret i venstre side

 

8/3 

Stress er en almindelig lidelse – ved læge Charlotte Bech
Den 25. marts arrangerer FOF-Hvidovre et foredrag med læge Charlotte Bech, der har et indgående kendskab til behandling af stress og de følgelidelser, der er med til at give travle mennesker et dårligt liv. Vi bringer her i marts måned en række udsendelser som optakt til mødet på Risbjerggård. Her et interview med den erfarne læge til gavn og glæde for stress-ramte personer og deres pårørende.

21/9 
31/8