ugeDatoFMProgramLyt til indslag
23/2 

 

PENSIONIST
Hvorfor skal alle ældre og førtidspensionister benævnes som pensionister, mens fornemme titler for lov til at blive med ordet meritus efter?

                                                               

 

 

22/3 

 

Hjerne og latter
Den 25. marts arrangerer FOF-Hvidovre et foredrag med læge Charlotte Bech, der har et indgående kendskab til behandling af stress og de følgelidelser, der er med til at give travle mennesker et dårligt liv. Vi bringer her i marts måned en række udsendelser som optakt til mødet på Risbjerggård. Her et interview med den erfarne læge til gavn og glæde for stress-ramte personer og deres pårørende. Vi behøver søvn og hvilestunder, men et godt humør er også med til at forhindre stress. Blandt andet at kunne le sammen med andre.

 

 

 Se billede ved at klikke på ugenummeret i venstre side

 

15/3 

Planlæg graviditeten i god tid
Den 25. marts arrangerer FOF-Hvidovre et foredrag med læge Charlotte Bech, der har et indgående kendskab til behandling af stress og de følgelidelser, der er med til at give travle mennesker et dårligt liv. Vi bringer her i marts måned en række udsendelser som optakt til mødet på Risbjerggård. Her et interview med den erfarne læge til gavn og glæde for stress-ramte personer og deres pårørende. Her kommer Charlotte Bech ind på, hvad det betyder for det lille barns lykkelige start, at forældrene er fokuserede på alle de heldige ting, man kan gøre. Naturligvis spiller stress også ind her.

 

 Se billede ved at klikke på ugenummeret i venstre side

 

8/3 

Stress er en almindelig lidelse – ved læge Charlotte Bech
Den 25. marts arrangerer FOF-Hvidovre et foredrag med læge Charlotte Bech, der har et indgående kendskab til behandling af stress og de følgelidelser, der er med til at give travle mennesker et dårligt liv. Vi bringer her i marts måned en række udsendelser som optakt til mødet på Risbjerggård. Her et interview med den erfarne læge til gavn og glæde for stress-ramte personer og deres pårørende.

21/9 
31/8 
27/7 

 

 

13/7