ugeDatoFMProgramLyt til indslag
15/3 

 

CHEFREDAKTØR NIELS ERIK MADSEN 80 ÅR[H1] 
Den 14. marts kunne Niels Erik Madsen også kaldet MADS fejre sin 80 års fødselsdag. Det skete under private former i familiens skød, men mon ikke nok, der var nogle af vennerne, der havde fundet vej til Hvidovre Avis for at hylde Mads.

 

 


 [H1]

4/5 
27/4 

Pastor Jørgen Rønnow død
Pastor Jørgen Rønnow, der tidligere var sognepræst ved Risbjerg Kirke er afgået ved døden.

9/3 

Doktor Lukas 10,21-37
Vi hører om Jesu fryderåb og om lignelsen om den barmhjertige samaritaner.  

2/3 

Doktor Lukas 9,49-10,20
Vi hører ”for eller imod jer” og om de ugæstfrie samaritanere. Efterfølgelsens vilkår. Udsendelsen af de 70. Veråb over Galilæas byer og til slut om de 70, der vender tilbage.  

 

 

 

2/3 

Prædiketeksten efter 1. årgang til første søndag i fasten fra Matthæus 4,1-11
Afsnittet handler om Jesu fristelse i ørkenen. 

2/3 

EN GAVNLIG MISFORSTÅELSE
Vi hører om en kattemor og –far, der tager sig af drægtige kattes killinger i 12 uger for at de skal få et godt liv. Desuden hjælper de økonomisk såvel dyr som mennesker ud over, at de driver en frisørsalon 

23/2 

 

FASTELAVN
Fastelavns søndag indleder fastetiden. Fastelavn fejres med at slå katten af tønden og rise forældrene op af sengen og meget andet for at begynde fastetidens alvor indtil påske.

                                                              ,

 

 

23/2 

 

LA STRADA FRA HVIDOVRE AVIS
Restauranten La Strada tabte retssagen mod ejendomsselskabet.

                       

 

 

23/2 

 

PENSIONIST
Hvorfor skal alle ældre og førtidspensionister benævnes som pensionister, mens fornemme titler for lov til at blive med ordet meritus efter?

                                                               

 

 

22/3 

 

Hjerne og latter
Den 25. marts arrangerer FOF-Hvidovre et foredrag med læge Charlotte Bech, der har et indgående kendskab til behandling af stress og de følgelidelser, der er med til at give travle mennesker et dårligt liv. Vi bringer her i marts måned en række udsendelser som optakt til mødet på Risbjerggård. Her et interview med den erfarne læge til gavn og glæde for stress-ramte personer og deres pårørende. Vi behøver søvn og hvilestunder, men et godt humør er også med til at forhindre stress. Blandt andet at kunne le sammen med andre.

 

 

 Se billede ved at klikke på ugenummeret i venstre side

 

15/3 

Planlæg graviditeten i god tid
Den 25. marts arrangerer FOF-Hvidovre et foredrag med læge Charlotte Bech, der har et indgående kendskab til behandling af stress og de følgelidelser, der er med til at give travle mennesker et dårligt liv. Vi bringer her i marts måned en række udsendelser som optakt til mødet på Risbjerggård. Her et interview med den erfarne læge til gavn og glæde for stress-ramte personer og deres pårørende. Her kommer Charlotte Bech ind på, hvad det betyder for det lille barns lykkelige start, at forældrene er fokuserede på alle de heldige ting, man kan gøre. Naturligvis spiller stress også ind her.

 

 Se billede ved at klikke på ugenummeret i venstre side

 

8/3 

Stress er en almindelig lidelse – ved læge Charlotte Bech
Den 25. marts arrangerer FOF-Hvidovre et foredrag med læge Charlotte Bech, der har et indgående kendskab til behandling af stress og de følgelidelser, der er med til at give travle mennesker et dårligt liv. Vi bringer her i marts måned en række udsendelser som optakt til mødet på Risbjerggård. Her et interview med den erfarne læge til gavn og glæde for stress-ramte personer og deres pårørende.

21/9 
31/8 
27/7 

 

 

13/7